Zoals jullie al wel in de titel kunnen zien staat er: ‘Advocaat arbeidsrecht gezocht.’ Dit omdat ik een aantal weken geleden daadwerkelijk hier naar op zoek was en uiteindelijk een goede advocaat heb gevonden die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht. Ik had namelijk een discussie met mijn werkgever over mijn vakantie dagen. Dit wilde hij niet op een normale manier uitspreken dus ben ik op zoek gegaan naar een advocaat die dit voor mij kon uitzoeken zodat deze kwestie opgelost zou worden. Uiteindelijk heb ik een goede advocaat gevonden van Lenaerts Voorwaarts advocaten die mij super heeft geholpen. Ook is de hele discussie weg en heeft mijn werkgever zijn excuses aangeboden.

Fijne ervaring

Dit heb ik dus als heel fijn ervaren en ik ben blij dat ik deze hulp heb ingeroepen. Aan de andere kant heb ik ook weer goede contacten voor andere zaken voor in de toekomst. Denk hierbij aan ondernemingsrecht, familierecht, aansprakelijkheidsrecht, ambtenarenrecht en litigation. Daarom kunt u hier voor heel veel dingen terecht en hoeft u niet meerdere kantoren aan te houden voor verschillende onderwerpen!

Een tip

Als tip kan ik iedereen meegeven om gewoon eens een kijkje op de site van Lenaerts Voorwaart advocaten te nemen en u zelf te ori├źnteren. Ook het gemak wat ik heb ervaren zou iedereen moeten voelen. De service die wordt verleend is echt super en vriendelijk heid gaat daar mee gepaard. Persoonlijk ben ik heel blij dat ik de stap heb genomen om dit kantoor als mijn vaste rechtspersonen te hebben en ben er zeker van dat ik nu sterker in mijn schoenen sta.