logo-voestAlimentatiefraude stoppen door te bewijzen

 

Je kunt alimentatie fraude alleen bewijzen door bewijs te verzamelen, maar hoe doe je dit het beste? De financiële gevolgen van een scheiding hebben vaak vele jaren invloed op je dagelijks leven. Wanneer je denkt dat je ten onrechte alimentatie betaalt, omdat je het vermoeden hebt dat je ex-partner alweer werk heeft, dan is het verstandig om dit vermoeden te onderzoeken.

 

Door het observeren van een ex-partner kan er al veel bewezen worden. Echter is het ook mogelijk om digitaal onderzoek te doen naar alimentatiefraude of verklaringen op te nemen. Alle onderzoek die door recherchebureau Voest uitgevoerd wordt kan later als bewijs gebruikt worden.

 

Doe vandaag nog iets aan alimentatiefraude

 

Bij alimentatiefraude is het belangrijk om opgelost en bewezen te worden en recherchebureau Voest helpt je daar graag mee. Zo zijn wij met onze jarenlange ervaring gespecialiseerd in alimentatiefraude en het bewijzen daarvan. Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Bekijk nu snel wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van alimentatiefraude op onze website.