consultancy bureau

Sinds kort hebben wij de hulp ingeschakeld van een consultancy bureau.  Marc Stoffers, de eigenaar van dit bedrijf, houdt zich graag bezig met onderzoek en advisering op het gebied van macro economie en energie. Zo is hij betrokken geweest bij internationale projecten in Oekraïne, Zambia, Namibië en Suriname. Eigenlijk is Marc betrokken bij veel buitenlandse projecten en kan je hem inschakelen voor onder andere:

  • Het laten bouwen van eenvoudige macro economische modellen in de vorm van Excel spreadsheets.
  • Een analyse van de Nederlandse en buitenlandse economie door middel van theoretische en praktische kennis die opgedaan is in het verleden.
  • Het ontwikkelen van energievraagmodellen

consultancy bureau

Investeren?

Wil jij gaan investeren, maar weet je nog niet precies hoe en wat, neem dan eerst contact op met het consultancy bureau. Marc Soffers kan jou precies vertellen in welk land jij het beste kan investeren. In sommige landen is het belangrijk om eerst uit te laten zoeken of hier investeren wel nut heeft. Wil jij meer hierover weten, neem dan maar contact op met Marc Stoffers. Dit is per telefoon mogelijk, maar ook via een mail. Hij heeft ons bedrijf bijzonder goed geholpen, met het maken van de juiste keuzes.