communicatiebureau Haarlem

Het communicatiebureau uit Haarlem, heeft ervoor gezorgd dat iedere medewerker van ons bedrijf op de hoogte werd gesteld van de komende veranderingen. Door middel van een briefing kregen de medewerkers te horen wat er de komende twee maanden in de agenda stond en dat was best wel veel. Door middel van deze bijeenkomst, kreeg iedereen op hetzelfde moment te horen dat er veel ging veranderen. Dit sloeg in als een bom, maar op de manier waarop dit medegedeeld werd, was beter te begrijpen. Het East Side  bureau heeft duidelijk en oprecht precies in een verhaal kunnen vertellen wat er de komende tijd allemaal gaat gebeuren.  communicatiebureau Haarlem

De bijeenkomst

Voordat het communicatiebureau uit Haarlem aan de slag kon gaan om de briefing in orde te maken waren er eerst de nodige gesprekken aan vooraf gegaan. Zo werd niet alleen informatie over ons bedrijf en de veranderingen besproken, maar ook de locatie en de catering was een punt van aanpak. 

Wil jij meer weten over wat dit bedrijf voor jou kan betekenen, kijk dan eens op hun website of neem direct contact met hun op. Hier kan je lezen hoe zij precies te werk gaan, als ook hun motto: Goede input is goede output.