De vruchten plukken van RAAD financieel advies Amsterdam

 

Raad-Amsterdam-Logo-Header-300x137Het leek altijd heel goed te gaan met mijn bedrijf en ik snapte dan ook niet waarom ik er zelf niets aan overhield, wat ik verkeerd deed dat zowel mijn bedrijf als ikzelf in eigen persoon er niet van leken te kunnen profiteren. Op een gegeven moment begon ik te beseffen dat het weleens aan de administratie hier in mijn bedrijf zou kunnen liggen, dat het heel goed zou kunnen zijn dat ik – immers zonder enige financiële achtergrond – wellicht niet de juiste persoon was om juist die zaken te beheren. Ik ben goed in het bedenken en in het uitvoeren van de ideeën die ik heb, maar mij moet je niet op de financiën loslaten natuurlijk, daar hoor ik niet thuis en daar kan ik dus vanzelfsprekend niet de juiste beslissingen over maken. Ik vroeg eens rond in mijn vriendenkring, van wie er ook velen een eigen ondernemer zijn, of iemand me misschien een goed adviesbureau op dit terrein zou kunnen aanraden. Een van die vrienden kwam met RAAD financieel advies Amsterdam, en naar aanleiding van wat hij erover vertelde raakte ik nieuwsgierig en ben ik het bedrijf gaan opzoeken. Het bleek te zijn zoals die vriend vertelde, want met RAAD financieel advies Amsterdam zit het allemaal wel goed. Dit bedrijf heeft mij geholpen de zaken helemaal op orde te krijgen, iets waar ik ze nog steeds dankbaar voor ben. Ik kan wel zeggen dat ik door tussenkomst van RAAD financieel advies Amsterdam eindelijk de vruchten weet te plukken van mijn eigen onderneming.