Goede hulp bij financial lease direct. Als startend ondernemer wilt u graag een auto rijden die qua uitstraling bij uw bedrijf en klantenkring past. In tegenstelling tot veel leasemaatschappijen heeft u bij ons keuze uit auto’s van verschillende merken en zit u niet vast aan een garage voor het onderhoud van uw auto. Wij kopen uw auto, u lost het bedrag in termijnen af. Het aanvragen is simpel:
– Selecteer een auto naar keuze.
– Reken met behulp van onze calculator het maandbedrag uit.
– Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.
– Bezoek binnen 24 uur uw klanten met uw auto.

Financieel leasen: vele voordelen

Een groot voordeel van deze financieringsvorm is dat direct bij ingang van de overeenkomst u eigenaar bent van de auto. Hierdoor kunt u zelf een voordelige verzekeringsmaatschappij en garage uitkiezen, waardoor u niet aan een verplicht hoog maandbedrag vastzit. De btw betaalt u in een keer af, zodat u deze bij de eerste belastingteruggave al kunt opgeven. De maandprijs die onze calculator uitrekent is en blijft dus zonder btw. Ook kunnen wij tussentijds het maandbedrag niet verhogen: wat u ziet is wat u betaalt!

Startende ondernemer

Jaarcijfers laten zien om de financiering rond te krijgen? Bij ons is dat niet nodig. Wij willen graag startende ondernemers helpen en bieden contracten aan zonder de jaarcijfers in te zien. Het enige wat wij nodig hebben zijn uw naam en nummer bij de Kamer van Koophandel. Wanneer u wel de jaarcijfers van de afgelopen twee jaar paraat heeft, kunt u deze uiteraard aan ons laten zien en zullen wij u een voordelige aanbieding doen!