veiligheids-trainingen

Goede beslissingveiligheids-trainingen

Vorige maand hebben wij als bedrijf allemaal verschillende veiligheids-trainingen gevolgd en daar heb ik tot op de dag van vandaag geen moment spijt van gehad. Het is natuurlijk wel een flinke investering, maar ik weet zeker dat ik mijzelf dankbaar ga zijn op het moment dat het van pas komt. Natuurlijk hadden wij al verschillende mensen in dienst met een bhv diploma, maar wij wilden dat meer mensen dit hadden. Het kan namelijk voorkomen dat iemand net op een andere afdeling loopt op het moment dat er iets voorvalt. Om dit te voorkomen heb ik ervoor gekozen iedereen deze cursus te laten volgen.

Gevoel

veiligheids-trainingen

Naast deze veiligheids-training heb ik ook iedereen een EHBO certificaat laten halen. Nu weet iedereen dus hoe hij of zij moet handelen in bepaalde situaties, maar ook hoe iemand met verwondingen behandeld kan worden. Het fijnste idee vind ik toch wel dat wanneer iemand een hartaanval of zoiets heeft, mijn medewerkers diegene kunnen helpen door te reanimeren of het gebruik van een AED. Dat hoeft niet eens tijdens werktijd te zijn, want ook op veel openbare plekken hangen die. Iedereen mag deze gewoon gebruiken, maar deze werken een stuk beter wanneer iemand met kennis ervan deze gebruikt. De stickers moeten namelijk op precies de goede plekken geplakt worden, wil het werkzaam zijn. Mocht jij hier nou ook interesse in hebben, dan raad ik jou aan een kijkje te nemen op de website van G4s. Zij zijn de beste en ook nog eens de grootste aanbieder hiervan.