Wil jij ook een accu tractor hebben die zelfs een aantal jaar mee kan gaan? Al jarenlang werk ik met verschillende tractoren om mijn land te verbouwen. Inmiddels heb ik hier een goedlopend bedrijf met veel hectare aan gewas. We verbouwen hier verschillende soorten gewas waaronder sla en koolsla. Om deze groei te realiseren heb ik een tijdje geleden een aantal nieuwe tractoren moeten aanschaffen. Vanwege mijn beperkte budget waren dit tweedehands producten. Deze had ik goedkoop bij een andere boer in de omgeving kunnen kopen. Het enige was dat zij al een aantal jaar gebruikt waren en niet in de beste staat. Onder andere was de status van de accu slecht. Via vrienden kreeg ik toen de tip om het internet naar vervangende onderdelen te gaan zoeken. Tijdens deze zoektocht kwam ik uit bij JVG handelsonderneming. Zij bleken de onderdelen te hebben welk ik zocht!

accu tractor

Goede producten

Het bedrijf had een accu tractor die zelfs een aantal jaar mee zal kunnen gaan! Deze zijn zelfs beter als de mijn huidige onderdelen! De machines lopen goed en de medewerkers zijn erg tevreden! Over een tijdje ben ik weer van plan om nieuwe grond te kopen om te verbouwen!