seo linkbuilding

Bij het kopen van een auto is het belangrijk om deze direct te verzekeren. In Nederland is het verplicht je auto minimaal WA te verzekeren voor je ermee de weg opgaat. Er zijn veel verzekeringsmaatschappijen die autoverzekeringen aanbieden in verschillende vormen met allen hun eigen voor en nadelen. Dit maakt het lastig om zelf de best passende autoverzekering voor jouw auto in jouw situatie te kiezen. Wij van autoverzekering.nl kunnen je helpen door 18 verschillende autoverzekeraars gemakkelijk te vergelijken. Wil je de autoverzekering vergelijken die je nu hebt? Ook daar kunnen we je bij helpen.

Premies 

De goedkoopste autoverzekering is een WA verzekering. Deze is het goedkoopst, omdat hierbij alleen de schade die jij aanricht bij een ander gedekt is. Bij een WA+ beperkt casco verzekering is ook diefstal en inbraak verzekerd. Daarnaast wordt ruit-, storm- en brandschade ook vergoed bij deze verzekering. Deze verzekering is iets duurder dan de WA verzekering, maar dekt dus ook meer. Wil jij je auto ook verzekerd hebben voor schade door eigen toedoen en vandalisme? Dat kan met de WA+ volledig casco verzekering. Dit is de meest uitgebreide dekking en daarmee ook de duurste verzekering van de 3 basisverzekeringen. De basisverzekeringen kun je uitbreiden met bijvoorbeeld een aanvullende inzittendenverzekering. Ook hier betaal je dan extra voor. 

Verder wordt de hoogte van de premie ook bepaald door het risicoprofiel. Als je bijvoorbeeld in de laatste jaren geen schade hebt gereden zal je korting krijgen op je premie. Ook de leeftijd van de hoofdbestuurder en de plaats waar de auto staat zijn punten die hierin meegenomen worden. 

Bij ons wordt het berekenen van je autoverzekering gelijk meegenomen in de vergelijking. Zo vind jij gemakkelijk de best passende autoverzekering voor de beste prijs!

Autoverzekering afsluiten

Als je eenmaal de beste autoverzekering gevonden denkt te hebben kun je deze bij ons in een aantal klikken afsluiten. Vervolgens krijg je een bevestigingsmail waarin staat of de verzekering is geaccepteerd, in behandeling is of is geweigerd. Als deze direct is geaccepteerd ben je verzekerd en kun je direct de weg op. Is deze echter in behandeling of geweigerd ben je nog niet verzekerd. Bij een aanvraag die in behandeling is wordt soms een voorlopige dekking gegeven. Als dit zo is ben je verzekerd tot de aanvraag behandeld is. Het is mogelijk dat je verzekeraar je weigert als het risico zeer hoog is dat je vergoedingen claimt of betalingen niet kunt voldoen.