zit sta bureau

Een zit sta bureau heeft uitkomst geboden. Wanneer jij een kantoorbaan hebt weet je als geen ander hoe stijf je soms kan zijn van een hele dag achter het bureau te zitten. Vaak ging ik in de pauze maar even een rondje lopen om mijn benen weer een beetje te ontspannen. Jarenlang heb ik op deze manier mijn werkzaamheden uitgevoerd, tot op heden.

Onze baas was in contact gekomen met een bedrijf die veel ergonomische spullen verkopen. Spullen in de vorm van tafels, stoelen, maar ook computermuizen en veel meer. Best wel interessant om te weten wat zij allemaal bij de Backshop in het assortiment hebben.

zit sta bureau
zit sta bureau

Goed werken achter een zit sta bureau

Vanaf het moment dat het meubilair bij ons kantoor geleverd werd, hoorde je iedereen juichen. Eindelijk is het mogelijk om staand achter jouw bureau de werkzaamheden uit te voeren. Er zijn diverse modellen te koop en daarom is het verstandig om je eerst goed te laten informeren, voordat je tot aankoop overgaat.

Onze werkgever had ervoor gekozen voor de elektrische modellen. Hiermee is het mogelijk om op een knopje te drukken om het bureau hoger of lager te zetten. Ook hier zijn diverse modellen te verkrijgen en deze zijn allemaal op de website van dit bedrijf te vinden. Mijn werkzaamheden kan ik zowel zittend op een stoel, of staand uitvoeren.

zit sta bureau
zit sta bureau