blurEindresultaat steeds dichterbij met de komst van de Cordupack golfkarton dozen

 

Mijn bedrijf heeft enkele wel heel bijzondere producten ontwikkeld, waar ik toch behoorlijk de hand in heb gehad. Het maakt me trots dat er naar me geluisterd wordt en dat mijn ontwerpen de tekentafel uiteindelijk hebben kunnen verlaten en daadwerkelijk verwezenlijkt zijn. Voor mij is het een teken dat ik eindelijk aan de goede weg timmer, dat al die jaren van opleiding en meekijken in dit bedrijf eindelijk wat concreets opleveren. Vanaf hier kan de ontwikkeling alleen nog maar meer doorzetten en ik kijk naar elke nieuwe fase weer erg uit. Ik kon gelukkig ook zeggenschap hebben over verschillende andere fases in het proces en dat leidde er onder meer toe dat ik me ook met de verpakking waar het product zal mogen bemoeien. Zo ben ik gisteren al met die specifieke ontwerper om de tafel gaan zitten en hebben we contact opgenomen met het beste bedrijf in de verpakkingsindustrie, namelijk Cordupack. Ik weet dat het bedrijf waar ik in dienst ben al wel vaker met Cordupack golfkarton dozen werkt, omdat die gewoon het meest ideaal zijn voor de producten die wij produceren. Vandaag kregen we direct al een proef van de Cordupack golfkarton dozen opgestuurd, iets wat ik echt ongelooflijk snel vind en waar ik bijna met mijn hoofd niet bij kon, ze hebben de dingen die we hebben doorgegeven echt ongelooflijk snel verwerkt en er iets mee gedaan. We hebben besloten akkoord te gaan met de verpakking en het eindresultaat van het geheel komt steeds dichterbij!