Een financieel administratief medewerker opleiding kun je volgen op een ochtend of avond eens per week. Dit heb ik gedaan en binnen een jaar had ik hiervoor mijn diploma in de zak. De lessen waren erg goed te volgen en ik heb dan ook zonder problemen deze studie kunnen doen terwijl ik ook gewoon nog een baan heb. De prijzen die worden gehanteerd zijn zeer aantrekkelijk en tevens kun je ook nog een bedrag terug verwachten van de belastingdienst. 

Omdat mijn man een eigen zaak wil gaan starten, is het de bedoeling dat ik mij baan opzeg en bij mijn man in dienst kom. Het is voor mij de uitdaging dat ik de boekhouding compleet ga verzorgen en daarvoor moet ik natuurlijk wel de kennis hebben.

Financieel administratief medewerker opleiding

Doorgaan met leren

Daarom heb ik ervoor gekozen om als financieel administratief medewerker aan de slag te gaan en heb ik de opleiding met succes afgerond. Wat ik zo prettig vond is dat ik eigenlijk tijdens de opleiding erachter kwam dat ik dit werk echt leuk vind om te doen. Het zal nog wel even spannend worden als mijn man voor zichzelf gaat beginnen als ondernemer want er zal een hoop op ons afkomen. Echter ga ik wel door met leren en de volgende studie zal “basiskennis boekhouden” zijn. 

De reden waarom ik dit blog achter laat is omdat ik zelf een zeer tevreden leerling ben van dit bedrijf en ik kan het een ieder aanraden om hier een studie te volgen als je wilt verder leren.

Financieel administratief medewerker opleiding