haal

Haal jij, als ondernemer, wel alles uit jezelf en het bedrijf? Een vraag die ondernemers zichzelf naar mijn mening te weinig stellen. Ondernemers zijn eigenwijze mensen. Ze varen hun eigen koers en vinden het moeilijk hier van af te wijken. Enigszins logisch omdat dit hun gebracht heeft op het punt waar ze nu zijn. Toch is het als zijnde ondernemer niet onverstandig om soms eens te luisteren naar wat een professional te zeggen heeft.

 

Een frisse blik van buitenaf

 

Deze professional kunnen ondernemers inhuren in de vorm van een business coach. Business coaching kan je vergelijken met coaching van een sport team. De coach kan uiteindelijk zelf de resultaten niet wegzetten maar wel vooraf een wezenlijk verschil maken in sturing van het team. Een professional in business coaching waar ik persoonlijk veel van heb opgestoken is Nanette van Wezel. Nanette werk met veel passie om ondernemers te helpen om hét verschil te maken.

visual3


Business coaching geef ondernemers handvatten om meer uit het bedrijf te halen. Een voorbeeld hiervan is dat werknemers moeten doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Eén van Nanette’s punten is om te kijken naar de mens achter de werknemer. Een werknemer is meer dan een functieprofiel. Hieronder heb ik een video van Nanette toegevoegd waarin het begrip business coaching goed wordt uitgelegd. Als je geïnteresseerd bent geraakt door dit artikel kijk dan zeker is op de website wezenlijkveranderen.nl.