Ik zie mogelijkheden bij www.colorbc.nl

ColorBC logo

Bij www.colorbc.nl is uiteindelijk mijn manier van werken veranderd en daar ben ik ze heel erkentelijk voor. Je zou kunnen zeggen, bij www.colorbc.nl vind je slechts een kantoorpand, maar zo zie ik dat zelf echt niet. Voor mij is het een broedplaats, daar waar idee├źn ontstaan. Het is een plek waar je kruisbestuiving met andere ondernemers ondergaat, iets wat ik met mijn bedrijf echt nodig had want ik liep helemaal vast. Als je altijd maar je in- en output uit jezelf moet halen, kan dat op een gegeven moment echt tegen je gaan werken, kan je het jezelf wel heel erg moeilijk maken natuurlijk. En dat gebeurde bij mij, toen ik nog vanuit huis werkte en ik geen duidelijk onderscheid tussen thuis en het werk had. Ik liep echt vast op een gegeven moment en wist bovendien niet meer hoe ik het allemaal moest bolwerken om alles toch nog geregeld te hebben. Een vriend tipte me op www.colorbc.nl en ik ben er direct gaan kijken. Hij maakt gebruik van de services van deze gigant in een andere stad dan de mijne, maar dat maakt niet uit want Color BC zit overal door heel Nederland verspreid. Dat maakt dat iedereen er wat aan heeft, aan deze aanbeveling van mij. Bekijk dus zeker de genoemde website eens als je inmiddels nieuwsgierig bent geworden naar de mogelijkheden die er ook voor jou ongetwijfeld zijn.