Printen is duur en inktcartridges kopen is zelden iets waar je naar uitkijkt. Daar heeft deze website iets op gevonden. Zij gebruiken lege originele inktcartridges en vullen deze met huismerk inkt. Doordat oorspronkelijke merkcartridges gebruikt worden, ben je zeker dat ze op jouw printer passen, waar dat soms een uitdaging kan zijn voor huismerk cartridges. De huismerk inkt is goedkoper dan de oorspronkelijke inkt van bijvoorbeeld HP of Canon, maar is wel van goede kwaliteit. Je betaalt dus minder, zonder af te doen aan je kwaliteit.

Merken printers

Je kunt inktcartridges kopen voor minder geld van verschillende merken. De website verkoopt onder andere inktcartridges voor Brother, HP, Canon en Epson printers. Op de homepagina vul je in waar je naar op zoek bent, voor welk merk printer, welk type printer en welk model printer. Dan zie je meteen welke inktcartridges je kunt kopen voor jouw printer. Dit is ook een handige tool als je nog een printer moet kiezen. Je kunt je keuze laten beïnvloeden door de prijzen van inkt voor verschillende printers.

Als je printer er niet bij zit, kan de klantenservice je helpen met het zoeken naar een passende cartridge. Dan kun je misschien alsnog inktcartridges kopen voor een scherpe prijs. Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis bezorgd. Soms heb je snel nieuwe inkt nodig, dan ben je hier op de juiste plek. Je kunt inktcartridges vandaag kopen en morgen in huis hebben. Voor tien uur in de avond bestellen is de volgende dag in huis.