2

Vandaag ga ik het met u hebben over een juridische vacatures Utrecht. Mijn zoon is druk bezig met het behalen van zijn rechtenstudie op universitair niveau. Echter was het vinden van een goede stageplaats erg moeilijk voor hem. Hij verstuurde meerdere sollicitaties maar nergens werd op gereageerd. Op een begeven moment was ik het zat en zodoende ben ik opzoek gegaan naar een juridische vacatures Utrecht voor mijn zoon. Ook ik had moeite met het vinden van openstaande vacatures totdat ik terecht kwam op de website advocatenjuristen.nl. Op deze website vond ik namelijk tientallen openstaande vacatures voor een stagiaire als advocaat. Onmiddellijk liet ik de website zien aan mijn zoon en via deze website is hij gaan solliciteren met de hoop dat hij snel een goede stageplek ging vinden.1

Snel een stageplek gevonden!

Via de website advocatenjuristen.nl is mijn zoon in aanraking gekomen met een aantal indrukwekkende advocatenbureau’s. Uiteindelijk heeft hij dus meerdere sollicitaties verstuurd via deze website. Op een aantal van deze sollicitaties is positief gereageerd waardoor hij op sollicitatiegesprek mocht komen. Hij werd zelfs bij twee verschillende stageplekken aangenomen, nu had hij zelfs de mogelijkheid om te kiezen uit een stageplaats.

Werkzaam bij het bedrijf

Dezelfde week koos hij een stageplek uit en sindsdien is hij werkzaam als advocaten stagiaire. Mijn zoon is zeer lovend te spreken over zijn stageplek. Hij zegt dat hij ontzettend veel heeft geleerd in de eerste twee maanden, en dat is dus grotendeels te danken aan de website advocatenjuristen.nl!