kilometerregistratie zzp

Geld verdienenkilometerregistratie zzp

Mocht jij nog niet bekend zijn met de kilometerregistratie zzp, dan is dit artikel speciaal voor jou geschreven. Veel freelancers weten namelijk niet dat ook zij te maken kunnen krijgen met bijtelling. Het zou erg vervelend zijn als jij aan het einde van het jaar een boete krijgt van de belastingdienst doordat je dit niet doet. Zelf heb ik een blog en rijd ik voornamelijk prive, maar soms moet ik ook naar klanten en dan valt het natuurlijk onder zakelijk gebruik. Normaal schreef ik dit nooit ergens op en betaalde ik de benzine hiervoor uit mijn eigen zak. Nu kwam ik er dus achter dat ik veel geld kon besparen door dit vast te leggen. Het is wel zo dat het soms erg korte ritjes zijn en ik dan vaak dacht dat het niet veel zou opleveren. Inmiddels ben ik erachter dat dit wel degelijk veel kan opleveren. Ik doe alles nu via de app van Telemagics.

Goede servicekilometerregistratie zzp

Deze applicatie doet de kilometerregistratie voor mij als zzp’er automatisch, waardoor ik er ook geen tijd aan hoef te besteden. Aan het einde van het jaar kan ik gewoon een goed overzicht inleveren bij de belastingdienst, waardoor ik geen risico loop dat ik een boete krijg hiervoor. Ik ben erg goed geholpen door dit bedrijf, want zij hebben ook al mijn vragen beantwoord. Nu weet ik precies waar ik aan toe ben en dat geeft een heel prettig gevoel. Mocht jij hier ook interesse in hebben, neem dan zeker een kijkje op de website!