Als ondernemer zijnde is het verwerken van de administratie een dagelijkse taak. Maar wist je dat je ook eenvoudig kunt boekhouden in de cloud? Persoonlijk was ik hier ook niet van op de hoogte. Echter wilde ik graag eens opzoek of dat het verwerken van de boekhouding eenvoudig kon verlopen. Zodoende heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet. Tijdens mijn zoektocht heb ik diverse mogelijkheden gezien welke ik maar al te graag in de realiteit wilde zien. Uiteraard eerst bekijken hoe dat het werk alvorens ik besluit om hiermee te gaan werken.

Snelle service

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Yaarwerk. Dit bedrijf hanteert het boekhouden in de cloud op een zeer efficiente manier. Deze manier van werken heb ik nog niet elders gezien waardoor het mijn interesse heeft gewekt. Zodoende heb ik ervoor gekozen om dit te gaan bestellen. Binnen enkele minuten kreeg ik mijn gegevens al toegestuurd waardoor ik hier direct mee aan de slag kon gaan. Een duidelijke uitleg alvorens ik aan de slag kon heb ik volledig bekeken. Vervolgens ben ik alles gaan bekijken en uiteindelijk heb ik het ook in werking gezet.

Ik had nooit verwacht dat het verwerken van de administratie zo eenvoudig kon verlopen als nu. Zelf heb ik een hoop meer tijd over en hoef ik mij geen zorgen meer te maken of dat ik het eigenlijk wel goed verwerk.