Anera

Doordat ik ruimte te kort had in mijn magazijn kwam ik in contact met het bedrijf Anera. Zij verkochten allemaal soorten vloeren voor in het magazijn. Die vloeren creëerde meer ruimte omdat er meerdere verdiepingen ontstaan waarop jij meer spullen kwijt kan. Als gauw kwam ik bij dit fijne bedrijf uit. Na een lang telefoon gesprek had ik samen met hen een afspraak gemaakt om langs te komen om de opties te bespreken. Zij konden namelijk ook stellages op maat laten maken voor mij. Dat was precies wat ik zocht omdat mijn magazijn een afwijkende maat had. Het was fijn dat ik eindelijk ergens terecht kon. Toen ik daar aan kwam werd ik heel hartelijk ontvangen door een medewerker. Samen met hem en de ontwerper ging ik rond de tafel zitten om tot een mooie oplossing te komen voor mijn ruimte probleem.

Anera

Een uitgebreide rondleiding

Nadat het ontwerp klaar was vertelde de medewerker van het bedrijf Anera dat zij ook alles echt zelf produceerde en dat pakte mijn aandacht. Hij vroeg of ik misschien interesse had om rondgeleid te worden. Dat leek mij echt heel erg leuk dus ik reageerde enthousiast. De vriendelijke medewerker vond het duidelijk leuk dat ik zo nieuwsgierig was naar hun werkwijze. Samen trokken wij veiligheidsvestjes aan en toen kon de rondleiding beginnen. Hij vertelde bij elk deel waar het voor diende. Hij had echt heel erg veel te vertellen over alles en het was allemaal heel erg interessant. Ik heb echt een hele leuke dag gehad.

Anera