Ben jij op zoek naar medische stages? Dan ben je aan het juiste adres bij Work the World! Zij hebben een zeer ruim aanbod aan verschillende medische stages en voor iedereen zit er wel een droombestemming tussen!

De medische stages van Work the World bieden een buitengewone klinische ervaring op de meeste opwindende bestemmingen en laten je binnen in de wereld van rijke culturen. Zo zijn alle medische projecten in het buitenland uniek en divers, of je nu door overvloedig regenwoud wilt trekken, wilde dieren wilt spotten, lekker in de zon op tropische stranden wilt liggen of je spirituele zelf wilt ontdekken in prachtige tempels. De vrijwillige stages in Afrika, Latijns Amerika & Azië bieden een complete ervaring op maat voor iedere smaak en voorkeur: welke bestemming je ook kiest, er ligt altijd een avontuur op je te wachten!

Ervaringen medische stages

Work the World heeft al meer dan duizenden stages georganiseerd met alleen maar geweldige reviews en beoordelingen. Zowel iedereen heeft een top tijd gehad in een van de landen. Het is een totaal nieuwe ervaring en het geeft een geweldig gevoel om andere mensen te helpen op een medische manier.

Contact over medische stages

Heb je vragen of wil je graag meer informatie ontvangen over de medische stages? Dan kunt je gemakkelijk contact opnemen via het online formulier op de website. Ook kunt u ervoor kiezen om telefonisch contact op te nemen met de vestiging in Rotterdam via het telefoonnummer +31103100832 of stuur een mail naar info@worktheworld.com.