Voor mijn bedrijf besteed ik veel tijd aan mijn administratie, terwijl ik drukke wil zijn om klanten te werven. Daarom heb ik mijn administratie uitbesteed aan een boekhoudkantoor. Het bedrijf aan wie ik mijn administratie heb uitbesteed is Financieel Administratiekantoor Reken op José. Deze onderneming verwerkt alle gegevens voor mijn bedrijf en in overleg doet zij ook de debiteuren beheer en crediteurenbetalingen. Ook de belastingaangiften besteed ik uit aan dit bedrijf. Zo weet ik zeker dat alles goed wordt ingevuld en ik niet te veel betaal aan de belastingdienst of te veel terug krijg. 

boekhoudkantoor

Meer vrije tijd nu ik niet meer zelf mijn administratie doe

Nu ik niet meer zelf mijn administratie doe maar dit over laat aan de boekhoudkantoor reken op Jose, heb ik nu veel meer vrije tijd. Deze tijd besteed ik dan ook aan het werven van nieuwe klanten en mijn gezin. De medewerkster van dit bedrijf doet haar werk zeer goed en dat doet mij weer veel deugd. Als ik vragen heb over iets, wat te maken heeft met mijn administratie, dan weet deze onderneemster deze te beantwoorden. Daarom ben ik onder ander ook zo enthousiast over dit bedrijf en raad ik het ieder ander ook aan.