iphone_ipad_usb_opladerGoedemorgen lieve lezers, vandaag schrijf ik weer een stukje op mijn blog dit keer weer een stukje over mijn ervaring bij Bizzix. Ik gebruik mijn telefoon erg vaak en daarom is die ook vaak leeg en moet ik vaak de oplader gebruiken wat lijd tot slijtage van de oplader zelf. Tegenwoordig zijn oplader best duur vooral voor de telefoon die ik heb, de iPhone. Toen ik hoorde van een vriendin van mijn dat zij haar opladers gewoon bij Bizzix bestelde heb ik dat ook meteen gedaan,je bent veel goedkoper uit dan in de Apple-Store en dat kan wel eens de helft schelen.apple_8_pins_lightning_kabel_1m

Snelle service

De service die je krijgt bij Bizzix is erg goed,je hebt een ruime keuze uit het assortiment zo heb je dus altijd de accessoires die je nodig hebt en sta je niet voor een leeg schap in de winkel bijvoorbeeld. Ook is het bestellen via internet veel makkelijker, je hoeft de deur niet uit en dat is dus ideaal voor als je een drukke baan hebt en weinig thuis bent. De verzending van je aankopen is geheel gratis en je betaald dus geen bezorgingskosten zoals veel andere bedrijven wel doen. Als je je aankoop gedaan hebt en je bedenkt je toch nog dan is dat helemaal geen probleem want je hebt dertig dagen bedenktijd op je aankopen. Ik was erg tevreden met de snelle service van Bizzx en kon snel weer mijn telefoon goed opladen, ze hebben voor ieder Apple product de juiste accessoires die je kunt bestellen.apple_30_pins_datakabel