notuleerservice

Als jij een bedrijf zoekt die een notuleerservice heeft, dan kan je bij Top Secretariaatsservice Maria van Dun zeker terecht. Zo had ik met mijn onderneming een vergadering die genotuleerd moest worden maar mijn secretaresse die dit altijd voor mij doet was helaas ziek. Gelukkig was er een vriendelijke medewerkster van dit bedrijf die dit voor mij kon bijwonen en alles zal noteren. Drie dagen na de vergadering, kreeg ik een professionele uitwerking en een lay-out toe gestuurd. Dit zag er zeer goed uit en ik was blij dat ik deze ondernemer gevonden had voor mijn vergadering.

notuleerservice

Meer dan dit alleen

Niet alleen kan je terecht bij Top Secretariaatsservice Maria van Dun voor het gebruik maken van notuleerservice. Ook voor andere diensten kan jij terecht bij deze ondernemer zoals:

  • Voorraadbeheer kantoorbenodigdheden en drukwerk
  • Websitebeheer
  • Public Relations
  • Opmaken facturen
  • Verzekeringszaken
  • Organisatie bijeenkomsten
  • Social media

Zo maak ik ook gebruik van deze ondernemer als mijn secretaresse met zwangerschap verlof gaat. Dit bedrijf regelt voor mij een vaste medewerkster die al van te voren wordt ingewerkt door mijn eigen vertrouwde secretaresse. Daarom kan deze aanrader niet ontbreken op deze blog. Kijk voor meer informatie op de website van dit bedrijf.