Ben jij nog op zoek naar een Grafisch ontwerper Noordwijk? Dan kan je stoppen met zoeken. Ik heb de beste grafisch ontwerper Noordwijk gevonden, en ik ben ermee in zee gegaan. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat en daarom deel ik hier graag mijn positieve ervaring!

mooij ontwerp 3

Logo en bedrijfsidentiteit

Voordat ik een professioneel logo had zag ik hier het nut niet zo van. Ik had altijd een onprofessioneel logo dat ik ooit in paint een soort van getekend had. Toen een familielid me wees op de onprofessionele uitstraling realiseerde ik dat hier iets aan moest veranderen. Ik heb toen contact gezocht met Mooij Ontwerp. Zij hebben een ontzettend  mooi nieuw logo ontworpen, waardoor ik nu op het eerste gezicht al meer professionaliteit uitstraal. Dit is voor mij ontzettend fijn, want ik trek nu meer klanten aan. Ook hebben ze een bedrijfsidentiteit voor me ontworpen. Dit houdt in dat ze op briefpapier van mijn bedrijf een opzet hebben gemaakt van hoe het eruit moet zien met het logo. Ditzelfde deden ze bij pennen, notitiepapier, en waterflesjes. Wanneer er nu klanten langs komen straal ik zoveel meer professionaliteit uit dan voorheen.

mooij ontwerp tevreden

Mijn ervaring

Mijn ervaring met Mooij Ontwerp is zeker positief. Ik ben tevreden over het nieuwe logo en hoe dit is doorgevoerd in de eerder genoemde spullen. Ik ben blij dat ik voor Mooij Ontwerp gekozen heb, en kan deze zaak dan ook aan iedereen aanraden! Ik krijg regelmatig complimenten over het nieuwe logo, en merk dat ik meer klanten heb dan voorheen.