De nieuw Quad core i7 laptop met dubbele kern werkt ontzettend krachtig en is geschikt voor meerderde complexe software. De processor heeft maar liefst acht kernen en een lange batterijduur, zeker de moeite waard om deze computer eens te checken. Ik begon met de computers toen ik mijn software voor game design ging uitbreiden en dit bleek steeds beter te gaan. Maar ik had meer kracht nodig, letterlijk, in mijn PC. Zo kwam ik al snel bij BTO terecht, een van de betere diensten en producten op het gebied van sterke computers en nu ben ik ontzettend tevreden met de nieuwe Quad core i7 laptop.

 x xxx xxxxxx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quad core i7 laptop

Ik vraag mij af of jullie al ervaring met deze nieuwe processor hebben en wat jullie vinden van de nieuwe videokaarten? Minder sterk dan de GFX, maar naar mijn mening niet minder zwak, het lijkt zelfs alsof het beter werkt. Qua prijs-kwaliteit verhouding ben ik nog enthousiaster. Ik heb er weinig voor betaald, terwijl ik nog een extra extern geheugen erbij heb genomen en de mogelijkheid tot twee SSD’s en ik ben goedkoper uit dan ik was met mijn vorige laptop. In de toekomst wil ik mij meer richten op video bewerking, een tak waar je natuurlijk ook veel voor nodig hebt qua computerkracht. Hierbij vraag ik mij af wat voor een software ik moet gebruiken. Ik heb al het een en ander geprobeerd in Premiere, maar ik hoor van meerdere mensen dan de nieuwe Final Cut ook goed werkt. Het ligt natuurlijk ook erg aan waar je werkt en wat voor een software daar gehanteerd wordt, maar omdat ik er eerst sterker in wil worden vraag ik mij af welke het beste bij mij past en waar ik snel kan groeien. Ik hoor graag reacties!