Afgelopen maand ben ik op zoek gegaan naar een glazenwasser Utrecht. De reden hiervoor is simpel. Net als veel andere ondernemers beheer ik een bedrijfspand waar bedrijven een ruimte kunnen huren. Ik heb allerlei bedrijven in mijn pand zitten, van boekhouders tot mediators. Voor deze ondernemers is het ontzettend belangrijk dat het gebouw er netjes uitziet. De meesten ontvangen namelijk klanten op hun kantoor. Is het kantoor smerig, dan kan dit de klanten een slecht beeld geven van het bedrijf. Dit zorgt er natuurlijk voor dat de bedrijven niet langer in mijn bedrijfspand willen zitten. Ik moet dus voorkomen dat het gebouw een slechte uitstraling heeft

Schone ramen

Een belangrijk aspect van een goede uitstraling is het hebben van schone ramen. Omdat het bedrijfspand vier verdiepingen hoog is, is het natuurlijk niet te doen om zelf deze ramen schoon te maken. Vandaar mijn zoektocht naar een glazenwasser. Ik kwam bij Clarity Cleaning uit. Een zeer professioneel bedrijf welke ervoor zorgde dat mijn ramen binnen een mum van tijd weer helemaal schoon waren. Heeft u zelf ook een bedrijfspand, of zoekt u iemand om uw ramen schoon te maken? Neem dan gerust contact op met de eigenaar, hij staat u altijd vriendelijk te woord.