Dankzij de hulp van Van der Griend Technische Dienstverlening kon de machine reparatie snel op locatie worden gedaan. Wat is erger als je bij een bedrijf werkt waar alles op tijd moet worden afgehandeld en er opeens een machine mee stopt. Dat was was ons vorige week overkomen. Ik werk al een tijd bij een transportbedrijf en daar is het belangrijk dat alle pakketjes op tijd worden ingepakt en verzonden. En juist op dit moment stopt één van de inpakmachines ermee. Onze monteurs zijn hiermee meteen aan de slag gegaan, maar konden het euvel niet vinden. Via Van der Griend Technische Dienstverlening hebben wij een servicemontuer laten komen, wellicht dat deze monteur wel kan zien wat er aan de machine mankeert. Samen met onze eigen monteurs hebben zij alles bekeken wat er met deze machine aan de hand kon zijn.

machine reparatie

De machine doet het weer

Gelukkig maar dat wij de hulp van Van der Griend Technische Dienstverlening hadden ingeschakeld. Want wat onze eigen monteurs niet hadden gezien, zag de servicemonteur bijna meteen en kon de machine reparatie op locatie plaats vinden. 

Door de snelle service van de servicemonteur hebben wij besloten om een contract af te sluiten. Niet om onze eigen monteurs voorbij te lopen, want die hebben het al druk zat. Nee wij hebben een contract afgesloten om maandelijks onze machines na te laten kijken door de servicemonteur. Zo kunnen wij dit soort problemen in de toekomst voorkomen. En zoals iedereen weet is voorkomen beter dan genezen.

machine reparatie