logo

Als ondernemer is het natuurlijk belangrijk om altijd bereikbaar te zijn. Ik heb zelf echter een bedrijf en weet hoe moeilijk dit is. Onlangs moest ik jammer genoeg een van mijn secretaresses ontslaan. Zij deed haar werk al langere tijd niet goed, maar ik had gehoopt dat ze zich zou verbeteren.

234x248_foto_dienst
Eigenlijk was dit best wel een verrassing, want toen ik haar inhuurde was ze echt de beste. Maar goed, het kon niet anders. Enkele andere medewerkers hebben haar taken toen moeten overnemen en dat verliep alles behalve goed.
Toen ik de statistieken bekeek zag ik dat 20% van alle telefoontjes niet werd opgenomen. Dit houdt dus ook in dat ik 20% van alle mogelijke klanten misliep. Dat kan zo natuurlijk niet. Telefonische bereikbaarheid is een prioriteit en moet onder alle omstandigheden mogelijk zijn. Jammer genoeg was het dit echter niet.
Ook de omzet ging hierdoor met maar lieft 15% omlaag, er moest dus snel iets gebeuren, want anders zou ons bedrijf in de problemen geraken. Een vriend van mij die zelf een bedrijf heeft, raadde mij toen aan om een bedrijf in te schakelen die de telefoontjes kan beantwoorden. EIgenlijk leek me dit wel een goede oplossing, maar het bedrijf dat ik hiervoor zou inhuren, moest dan wel betrouwbaar zijn. Een andere vriend raadde mij toen Qudo Telefoondiensten aan.
Ik belde ze gelijk op en ze kwamen erg professioneel op me over. Graag wilde ik meer weten en stelde dus ook allerlei lastige vragen, die ze toch allemaal netjes beantwoord hebben. Ik begon dus hoop te krijgen dat dit de goede oplossing zou zijn. Ik heb ze ingehuurd, maar wilde wel eerst een proefperiode. Dit was geen probleem.
Sindsdien hebben we geen enkele telefoontje meer gemist en ook onze omzet is weer flink naar boven!234x248_foto_tarieven