;sdjkbn;jcvsbndVoor een nieuwe ervaring van vergaderen kijk je op www.finley.nl

Aangezien ik kantoor houd aan huis, is dit niet altijd de beste plek om klanten of partners te ontmoeten. Vaak spreek ik daarom op een andere locatie af, meestal bij de ander op kantoor. Maar het komt ook zeker voor dat we een andere locatie zoeken om elkaar te ontmoeten en dan kan ik altijd rekenen op de contacten die ik bij Finley heb, want ik bezoek deze bijzondere vergaderlocatie inmiddels al jaren achtereen. Het is de fijnste plek om te vergaderen vind ik, aangezien het een heel prettige omgeving betreft. En dan doel ik niet alleen op de fantastische natuur om de locatie heen, namelijk direct aan de Loosdrechtse plassen in een prachtig gebied vlak aan het water, maar ook aan de service die ik er altijd geniet. De ruimtes zijn er echt dik in orde en alles is altijd perfect geregeld geweest. Aan alles wat je van tevoren doorgeeft wordt gehoor gegeven, inclusief de heerlijkste lunches die je ooit zult proeven, ze hebben er echt een fijne kaart. Bovendien zijn de ruimtes zelf ook op z’n minst bijzonder te noemen en is het er echt heel fijn vergaderen in zo’n prettige ruimte. Benieuwd waar ik allemaal naar refereer? Bekijk dan zeker de website van Finley eens op www.finley.nl. Ik ben ervan overtuigd dat er verder geen woorden meer nodig zijn als je eenmaal de foto’s hebt gezien van de vergaderzalen en meeting rooms en je van alle mogelijkheden die er daar zijn op de hoogte bent gebracht. Ik heb me laten vertellen dat het wat personeelsfeesten betreft bijvoorbeeld ook een echte ervaring is daar!