cms 1 Als ondernemer wil je altijd dat je onderneming zo goed mogelijk loopt. Het kan namelijk altijd wel beter en je wilt dan ook het maximale eruit halen. Zoals jullie weten ben ik een ondernemer. Ik ben al een langere periode bezig met het opzetten van een mobiele website yourhosting. Mijn onderneming was bekend als normale website maar niet als een mobiele website maar op een bepaald moment wilde ik toch voorruit. Ik wilde mijn producten en diensten gaan aanbieden via de telefoon. Omdat steeds meer mensen namelijk mobiel internet gebruiken om dingen te bestellen bijvoorbeeld? Zodoende nam ik een kijkje op het internet. Zo kwam ik een website tegen waar je allerlei dingen geregeld konden worden op het gebied van websites en webshops, precies wat ik nodig had.cms 2

 

Via het internet kwam ik terecht bij Yourhostingwebdesign!

Via het internet kwam ik terecht op de website van Yourhostingwebdesign. Ik heb een klein stukje gelezen over wat dit bedrijf allemaal doet en zo kwam ik er achter dat ze ook mobiele website maken bij yourhosting. Dit was toevallig precies wat ik nodig had vandaar dat ik besloot maar eens een offerte te laten maken. Dit bleek een stuk goedkoper te zijn dan bij de concurrenten die het zelfde aanboden! 

cms 3