hulp bij bedrijfsfinanciering

Dankzij de geweldig hulp bij bedrijfsfinanciering kunnen wij een doorstart maken met ons bedrijf. Deze hulp hebben wij gekregen via CM&P, een bedrijf waar zeer ervaren adviseurs werkzaam zijn en diverse financiƫle zaken al eerder hebben meegemaakt.

Ons bedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en dat is waarschijnlijk het probleem die ons bijna de das om heeft gedaan. Niet dat het bedrijf al zolang bestaat, maar omdat wij steeds de oude gewoontes als richtlijnen aanhielden. Door de crisis de afgelopen tijd, hebben wij daar een flinke klap meegekregen. Het faillissement stond al voor de deur en ook het feit dat er meerdere mensen ontslagen moesten worden.

hulp bij bedrijfsfinanciering

Hulp bij bedrijfsfinanciering heeft ons geholpen

Omdat het niet goed ging met ons bedrijf en het erop leek dat wij de deuren moesten sluiten, is er aan de bel getrokken. Gelukkig net op tijd, want de adviseur, die ingeschakeld werd, heeft door middel van een herstructurering ons bedrijf kunnen redden. Echter moesten hierdoor wel andere werkzaamheden in acht genomen worden, maar daar had niemand moeite mee.

Zeer snel en professioneel werden onze oude gewoontes afgeleerd en werd er plaats gemaakt voor nieuwe, winstgevende werkzaamheden en producten. Een zogeheten quick scan wordt toegepast en deze uitgewerkt. Hiermee krijg je een beter inzicht en kunnen er verbeteringsvoorstellen worden gemaakt. Ons bedrijf is inmiddels vanuit het dal herrezen en heeft weer een zonnige toekomst. Dankzij de geweldige inzet van de adviseur kunnen wij weer opgelucht adem halen.