Om wat meer klanten te krijgen moet je niet stil zitten. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een manier. Ik verkoop ook aan bedrijven, daar wilde ik wat meer mee doen. Ik ben wat gaan vragen aan mijn familie en vrienden. Een oud ondernemer die ik kende wist toevallig iets voor mij. Hij had namelijk iets op internet gezien wat erg handig voor ondernemers is. Hij had het over b2b leadgeneratie. Omdat ik er zelf nog niks over wist vertelde hij mij hierover. Door dit concept kan je contact opnemen met de mensen die op jouw website zijn geweest. Die mensen hebben vaak wel interesse maar om een bepaalde reden hebben ze niks gekocht.

Meer klanten voor mij

Met dit kan je dus mensen overhalen of vragen om de reden waarom ze geen aankoop gedaan hebben. Thuis ben ik op de website leadexpress.nl gaan kijken. Die zag er zakelijk en overzichtelijk uit. Zo kon ik alles makkelijk en snel vinden. Op deze site vond ik nog meer informatie over b2b leadgeneratie. Daar heb ik besloten om een abonnement af te sluiten. Ze zijn al snel aan de slag gegaan met het verzamelen van informatie. En al snel kon ik zelf ook aan de slag gaan. Ondertussen hebben veel bedrijven al aankopen bij mij gedaan. Dat is natuurlijk erg mooi voor mijn bedrijf en mij zelf. Nu weet ik zeker dat ik genoeg klanten kan krijgen. Lijkt dit jou ook wel wat? Of ken jij iemand met een eigen bedrijf? Dan moet je zeker naar leadexpress.nl gaan!