car cleaning

De auto kan wel een uitgebreide car cleaning gebruiken. Ook de binnenkant zou nodig eens gereinigd moeten worden. Gelukkig weet ik een goed adres en om nog even te checken wat de mogelijkheden en de openingstijden zijn kijk ik nog even op de website www.winstons.nl. ik vind er gelijk een overzicht met verschillende wasprogramma’s. Van zandvrij afspuiten tot helemaal in de autowax laten zetten het kan hier allemaal en als je de auto van onder tot boven wil laten wassen kan dat ook. Je kan er er heel gemakkelijk een afspraak voor maken.

car cleaning

Blinkend schoon de weg op

mijn auto is echt aan een grondige car cleaning. Het is fijn dat je op korte termijn een afspraak kan maken. Bovendien ben ik ook zeer tevreden over de autowas die ze voor het wassen gebruiken. Deze is namelijk ook nog eens zeer milieuvriendelijk.Over de prijs van de verschillende wasprogramma,s kan ik heel kort zijn. De prijzen zijn heel betaalbaar en je krijgt er gegarandeerd een mooie blinkend schone auto voor terug. Het maakt niet uit op welke manier je het doet of je nu gebruik maakt van de wasstraat bij dit bedrijf of dat je het door een van de de vriendelijke medewerkers met de hand laat doen.

car cleaning

Er is echt heel veel mogelijk. Het mooie vind ik dat je altijd nog om iets kan vragen en dat de medewerkers er echt alles aan doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een uitstekende service en zeer klantvriendelijk. Voor mij persoonlijk een hele goede reden om hier vaker mijn auto naar toe te brengen voor een goede wasbeurt. Is jouw auto ook wel toe aan een was en schoonmaak beurt? kijk dan eerst een sop de website www.winstons.nl voor uitgebreide informatie. ik ben zeer positief en ik kan het je echt van harte aan bevelen.