Design is niet eenvoudig, design omvat veel dingen en eigenlijk is het gewoon de bedoeling dat je je eigen smaak en stijl kan vinden en dat in een mooie vorm kan gieten. Voor de inrichting van onze nieuwe woning, miste ik dat erg. Ik wist gewoon niet hoe eraan te beginnen. Ik wist totaal niet meer wat ik wou en wat mijn eigen stijl is en hoe alles mooi bij elkaar te passen in ons interieur. Zo heb ik er dus voor gekozen om een design cursus te volgen. Zodat ik aan de slag kon en ik gewoon mijn eigen ding kon doen in onze eigen woning.

De virus bij Splintt

Dergelijke leuke cursus heb ik gevonden bij Splintt. Splintt biedt verschillende E-Learning mogelijkheden aan. Zo kan je ook nog een keuze maken uit een totaal-oplossing of een aanvullende oplossing.
Via het platform heb ik een perfecte E-Learning cursus “e learning design” kunnen volgen. Ze hebben me de nodige ondersteuning en service geboden om op het goede spoor te geraken voor de inrichting van onze eigen woning, zowel voor het interieur zelf als voor de tuin. Zo hebben we ook de tuin kunnen voorzien van verschillende accenten, waaraan we daarvoor totaal niet gedacht hadden. Indien ik deze cursus niet gevolgd had, had mijn interieur er totaal niet zo leuk uitgezien. Vandaar dat ik nu ook volkomen gelukkig ben.