Domeincheck bij Hostnet

 

hostnet (1)Ik deed een domeincheck bij Hostnet omdat ik graag een website wilde. De website is voornamelijk bedoeld om mijn strategie uit een te zetten. Ik heb een eigen praktijk en wil voor het einde van het jaar een verdubbeling aan vaste klanten. Het is dan van de zotte om te bedenken dat ik nog steeds geen eigen website heb. Terwijl ook ik goed weet dat dit de eerste stap is om meer klanten te genereren. Ik had al een aantal tips gekregen op het gebied van het internet en internet marketing, dit blijkt dus een hele wereld te zijn, nooit geweten. Een domeinnaam is zeer belangrijk en toen ik eenmaal een slimme en simpele naam had, besloot ik gelijk een domeincheck te doen. Ik kwam uit bij Hostnet, en tot mijn verbazing is mijn naam door de domeincheck heen gekomen! Ik kom hem dus registreren. Omdat ik dit zo opvallend vond, besloot ik nog naar een expert te gaan om te kijken of mijn domeinnaam echt wel zo goed was als ik dacht. Dit bleek honderd procent zo te zijn, het was een makkelijke naam, type baar en gerelateerd aan de diensten die ik uitdraag. Ik besloot dus nogmaals de domeincheck te doen, hij was er nog, en wachtte niet langer met registreren. Nu heb ik een goede website, hij ziet er goed en professioneel uit, al zeg ik het zelf. Ik merk ook al dat ik verschillende nieuwe klanten krijg, uit de omgeving maar ook uit andere steden. Zelfs eentje honderd kilometer hier vandaan!