Door veilingen goedkope meubelen

 

logo (3)Een vriend van mij kwam met de perfecte tip: zoek eens op veilingen voor je kantoor. Het was namelijk eindelijk zover, ik had een eigen kantoor. Na lang strijden en zweten had ik een goed ondernemingsplan klaar en was ik klaar voor een eigen onderneming. Spannende tijden, dat wel. Hoe zeker je ook bent van je zaak, van je concept, toch is er altijd risico en gek genoeg ben je dan toch onzeker. Maar dit weerhield mij gelukkig niet. Ik kon een goedkope ruimte krijgen en toen ik de sleutel kreeg was ik vol trots aan het uitzoeken hoe ik het beste aan goedkope meubelen kon komen. Veel geld om te investeren had ik namelijk niet, alles ging op aan apparatuur. Maar mocht het plan gaan zoals verwacht, had ik binnen korte tijd al zeker drie werknemers, dus moet ik wel goede kantoor faciliteiten in huis hebben. Zo kwam ik terecht bij veilingen, er worden top kwaliteit producten geveild voor prijzen die je zelf bepaald. Dit betekent dat ik een set bureaustoelen al voor 200 euro mee kon krijgen, spot goedkoop want de winkelwaarde, nieuw, liep tegen de 1000 euro aan. Op zulke moment voel je je wel trots. Ik had een budget van 900 euro en daar heb ik compleet het kantoor ingericht met goede producten, zodat mijn toekomstige medewerkers zich ook goed en fijn voelen. Ik ben heel erg benieuwd welke richting ik in ga, maar tot nu toe gaat het goed. Door de veilingen heb ik nu geld over om nog meer te investeren.