dozen op maat

Wist jij dat jij dozen op maat kan laten maken? Zelf kwam ik daar een tijdje geleden achter toen ik aan het rond surfen was op het internet. Ik werk zelf bij een webwinkel die echt van alles verkoopt. Mijn baas heeft mij laatst de opdracht gegeven om een betere manier van verzenden te verzinnen. Als bedrijf zijnde wil jij natuurlijk geld besparen op de vlakken waar dat kan zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Daarom was het erg belangrijk dat ik eerst alles goed ging onderzoeken. Wat zijn de voor en nadelen van een verandering en wat het ons uiteindelijk opleveren?

Doos

Dozen op maat laten maken

Na lang na gedacht te hebben, kwam ik tot de conclusie dat het een goed idee zou zijn om dozen op maat te laten maken. De verpakkingen die wij eerst gebruikte waren vrij duur en soms ook veel te groot waardoor verzenden ook duurder wordt. Ook hebben wij dan meer materiaal nodig om de doos mee op te vullen zodat het product niet kapot gaat. Als wij verpakkingen zouden hebben die beter bij de producten passen, kan dat ons veel besparen. Ook zorgt het ervoor dat de verpakkingen er mooier uitzien en dat vind de klant onbewust natuurlijk ook belangrijk.

Doos

Een fijn bedrijf om mee samen te werken

Aangezien het mijn taak was om de dozen op maat te ontwerpen en bestellen, ging ik direct aan de slag. Mijn baas was zeer tevreden over mijn voorstel. Het bedrijf waar ik de verpakkingen ging laten maken heet Dozenstampers. De samenwerken tussen ons verliep heel erg goed. Zij dachten goed met mij mee en de eerste bestelling van ons werd heel erg snel geleverd. Mijn baas is heel erg blij met de nieuwe verpakkingen. Ik raad dit bedrijf daarom zeker aan als jij een verpakking op maat nodig hebt.