Een kantoorruimte huren bij ColorBc Almere

 

Ik heb twee jaar lang een kantoorruimte gehuurd bij ColorBc Almere. Die twee jaar heb ik prima ervaren en de kantoorruimte was zeer goed. Je kon zelf je meubilair uitkiezen en uiteraard ook wat voor telefonie en internet je wilt hebben. De ruimte die ik had gehuurd was vrij groot en ik hoefde helemaal niet zoveel te betalen. Een vriend van mij vertelde mij wat hij betaalde voor zijn kantoorruimte, maar daar zit ik dik en dik onder, dus als je een logo (20)goede kantoorruimte wilt dan zou ik jullie adviseren om het hier te doen. Verder zie je ook goede recensies bij ColoreBc Almere, maar dat is ook logisch vind ik. Ik hoop ook bij deze dat de ruimte die nog over is goed benut word door mensen en dat jullie die mensen blij kunnen maken met die ruimte. De reden dat ik hier weg ga is dat ik ergens anders wat wil gaan huren in Amsterdam en niet omdat ik het niet naar me zin heb of wat dan ook. Ik wil jullie in ieder geval heel erg bedanken voor de fijne jaren hier en heel veel succes verder. Voor de mensen die mijn ruimte huren hoop ik dat jullie het uitstekend naar jullie zin hebben. Als ik nog mensen weet die wat zoeken en als er nog wat vrij is bij jullie, zal ik ze zeker adviseren om wat bij jullie te gaan huren! ColoreBc Almere bedankt!