debiteurenEnkele maanden geleden heb ik gebruik moeten maken van een incassobureau. Dit is natuurlijk vervelend want als ondernemer wil jij jou klanten het beste geven, echter is dit soms niet wederzijds. Het incassobureau wat mij toen geholpen heeft heet Bill Incasso. Omdat hun diensten zo goed waren kan ik niet andere dan deze met jullie te delen. Het grote voordeel van deze instantie is dat zij hun diensten voor een voordelige prijs aanbieden. Verder werken zij zeer snel. Sneller als andere incasso’s waar ik in het verleden gebruik van gemaakt had. Wanneer jij hun de factuur van de wanbetaler stuurt gaan zij hier dezelfde dag nog mee aan de slag. Je krijgt gelijk het gevoel dat zij dit serieus nemen. Ook wordt je stap-voor-stap op de hoogte gehouden en verminderd de stress situatie.

Wantbetalers zijn gewoon erg vervelend. En voor sommige bedrijven kan dit ernstige gevolgen hebben. Wanneer zij dan problemen krijgen met de eigen liquiditeit is een incassobureau die enige optie! Zij kunnen het namelijk niet veroorloven om geen geld binnen te krijgen, zij moeten hun eigen rekeningen ook betalen. Vooral voor deze bedrijven raad ik de incasso no cure no pay aan.

incasso no cure no pay

Een bedrijf dat snel resultaat levert

billincasso.nlMijn probleem was gelukkig al binnen vier dagen opgelost. Ook de kosten waren laag, dit kwam ook door middel van de incasso no cure no pay. Hierbij betaal je alleen wanneer Bill Incasso ook het geld krijg van wanbetalers. Zo heb je vooraf geen hoge kosten zonder dat je er resultaat voor terug krijgt. Dit is dan ook een van de redenen waarom ik hun als tip mee geef aan jullie. Zo leveren snel resultaat en dat ook nog eens voor een voordelige prijs. Voor meer informatie verwijs ik jullie graag door naar hun website: billincasso.nl.