Van een klein jubileum tot een groot jubileum, alles zou gevierd moeten worden! Voor jou als ondernemer is het een kans om je successen te vieren en je medewerkers allemaal in het zonnetje te zetten. Natuurlijk was je niet geweest waar je nu bent zonder de hulp van loyale en hard werkende medewerkers. Zeker als je een strikte baas bent zal een feestje ter ere van het bedrijf voor veel mensen een welkome afwisseling zijn.

Niet alleen is een feestje een kans om het verleden te vieren, maar ook om naar de toekomst te kijken. Dit is de kans om samen met al je werknemers de neuzen dezelfde kans op te sturen. Kijk naar de afgelopen successen maar voorspel ook welke weg jullie met het bedrijf komende tijd in zullen gaan. Bespreek doelen die je voor het bedrijf hebt opgesteld en waar je zeker van bent dat deze gehaald kunnen worden.

Een jubileum vieren is een vrolijke aangelegenheid en daarom moet het ook een memorabele gebeurtenis zijn voor iedereen die aanwezig is. Nodig niet alleen je medewerkers uit maar ook hun partners, hierdoor leer je wat meer kennen over je werknemers in privé sfeer. Zorg voor een leuke sfeer door middel van een band, artiest of dj.

Zoals bij veel feesten is eten een van de belangrijke dingen van de avond. Bespaar niet op de catering. Zorg dat iedereen genoeg kan eten en dat er eten voorbereid is voor elke persoon. Informeer dan ook ver van te voren naar dieetwensen en allergieën waardoor iedereen het er van kan nemen. Vraag ook naar de wensen van de +1 van de werknemers, om verassingen op de avond te voorkomen.

Aan het einde van het feest is het leuk om aanwezigen een klein presentje mee te geven. Laat wijnflessen, chocolade of spellen bedrukken met de speciale gelegenheid. Dit kan tegen lage prijzen bij Maxilia! Zo’n cadeautje zal mensen nog lange tijd doen denken aan het leuke jubileum dat jullie met het bedrijf hebben gevierd.