Vorige week kregen wij de nieuwe meubels binnen op kantoor. Echt super gaaf! We wilden voor ons bedrijf een sfeer creëren waar de collega’s zich goed voelen. Met een strakke grote tafel en sfeervolle stoelen, hebben we daar weer een beetje aan bijgedragen. Ons nieuwe kantoor komt er steeds beter uit te zien.

Nodige uitbereiding

Ons bedrijf in fotografieontwikkeling groeide de laatste jaren behoorlijk. Mijn compagnon en ik zijn ooit met z’n tweeën begonnen. Door het enorme succes bereidde ons bedrijf behoorlijk snel uit. Van ons twee  naar tien extra werknemers in acht jaar. Daarom werd het tijd voor uitbereiding. Wij zijn niet het fotografiebedrijf dat foto’s aflevert die compleet bewerkt zijn. Van die foto’s die je in de bushaltes ziet hangen of op modesites. Wij vinden het belangrijk om echtheid te laten zien. Dus wij bewerken de foto zo, dat het er echt uitziet. Foto’s nemen nooit het volledige beeld op (zoals de kleuren). Deze restaureren we weer, zodat een foto vele malen levendiger wordt.

We merkten meteen dat we hier een manier van werken te pakken hadden, die daadwerkelijk aansloeg. De orders kwamen aan de lopende band binnen. Aangezien het niet veel werk is – als je weet wat je doet – kunnen wij het tegen een lage prijs wegzetten en op een hoog tempo meerdere foto’s bewerken. 

Snel een kantoorruimte gevonden

Maar goed het succes werd zo groot, dat we grotere orders aannamen en meer omzet begonnen te draaien. Door de uitbereiding qua personeel moesten we ook naar een echt kantoor. We zaten voorheen in een geïmproviseerde ruimte. Gelukkig konden we bij Boers & Lem Makelaardij terecht voor een strak aanbod in kantoorpanden. Binnen de kortste keren hadden een perfecte ruimte gevonden, waar wij een nieuwe start konden maken. Het voelt nu echt als een bedrijf. Daarbij hebben we dus ook die mooie tafels en stoelen. Het is echt af! Tijd om nog verder te groeien.