Het EPA-W label is verplicht als u uw woning wilt verkopen of verhuren. Zonder energielabel zal de notaris de verkoop niet laten doorgaan. U heeft dus een Energie Prestatie Advies Woning (EPA-W) nodig als u plannen heeft om uw woning in de verkoop te doen of voor verhuur aan te bieden. Uiteraard is het zaak een zo hoog mogelijk energielabel voor uw huis te krijgen, dit komt de waarde uiteraard ten goede. U kunt het label verhogen door energiebesparende maatregelen te nemen.

EPA-W advies op maat voor uw woning

Wanneer u contact met ons opneemt maken wij een afspraak met u om uw woning te komen inspecteren. Wij geven bij dit bezoek advies over het nemen van maatregelen die een gunstiger energielabel opleveren. U kunt daarbij denken aan het laten isoleren van de spouwmuren, het isoleren van het dak en het aanbrengen van dubbele beglazing met hoog energiekeurmerk. Maar u kunt nog meer doen om uw huis energiezuinig te maken. Een Cv-ketel met hoog energielabel aanschaffen is bijvoorbeeld een optie, of, als u helemaal klaar wilt zijn voor de toekomst, een warmtepomp zodat u geen gas meer nodig heeft voor het verwarmen van uw huis. Op veel daken van woningen kunnen zonnepanelen worden geplaatst waarmee u een deel van de benodigde energie kunt opwekken. Soms zelfs zoveel dat u ‘over’ heeft. Dit levert u dan aan het energiebedrijf waardoor uw energierekening positief kan uitpakken. U verdient deze investering meestal in enkele jaren terug.

Maak nu een afspraak met de EPA-W adviseur

Uiteindelijk moeten alle woningen in Nederland een energielabel krijgen. Heeft uw woning nog geen label of wilt u het label verhogen om daarmee de waarde van uw huis te vergroten? Maak dan vandaag nog een afspraak met een adviseur van Normakk. U bereikt Normakk via telefoonnummer 050 – 72 71 030. U kunt ook uw gegevens doorgeven via het contactformulier op de website. Een specialist neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Normakk garandeert landelijke dekking en bezoekt u ook als uw pand niet in de provincie Groningen staat.