Ben je voor je bedrijf op zoek naar meer ruimte om producten op te kunnen bergen maar weet je niet goed hoe dit aan te pakken of kun je simpelweg het pand dat je hebt niet groter maken? Dan kun je er ook voor kiezen om opslagruimte te maken in de hoogte van het bedrijf. De ruimte in de hoogte wordt vaak niet benut.


Benut de ruimte die je hebt goed

Om deze ruimte ten volle te benutten kun je ervoor kiezen een entresolvloer aan te laten leggen. Deze komt recht boven de huidige vloer of opslagruimte en zorgt ervoor dat je nagenoeg dubbel zoveel kunt opslaan als van tevoren. Een dergelijke vloer kun je aan laten leggen door een gespecialiseerd bedrijf als Anera BV. Zij maken diverse tussenvloeren voor allerlei bedrijven.
Werkwijze Anera BV

Omdat Anera alles in eigen beheer doet en geen gebruik maakt van derden kunnen ze de vloer van begin tot einde voor je in orde maken. Je kunt bij hen een plan laten maken voor wat je wilt hebben, zij lassen, walsen en coaten de totale entresol voor je. Als deze eenmaal gemaakt is in het bedrijf zorgen zij er ook voor dat de vloer afgewerkt wordt in een stijl die bij jouw bedrijf past en op een manier die voor jou zo efficiënt mogelijk is. Als je de ruimte krijgt waar je naar op zoek bent heeft een entresol het meeste nut natuurlijk. De vloer kan in alle mogelijke oppervlaktes met diverse lengtes en breedtes gemaakt worden.