ReclamedealIedere ondernemer weet dat het belangrijk is om reclame te maken. Mensen moeten weten als er leuke acties zijn. Je kan dat op heel veel manieren verspreiden. Persoonlijk heb ik de voorkeur aan Roll up banners. Dagelijks zijn er veel mensen die erlangs lopen en dus ook jouw banner zien. Je moet natuurlijk wel pakkende reclames hebben. Als eigenaar van een dierenwinkel, maak ik vaak acties over kortingen op hondenvoer of bepaalde speeltjes. Ik merk dat het dan veel vaker word verkocht en daarom is het ook echt een aanrader.

Mijn Roll up banners koop ik altijd bij Reclamedeal. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bedrukken van vlaggen, roll up banners en spandoeken. Met jarenlange ervaring weten ze precies wat er nodig is om kwaliteit te leveren. Zo heb je op de website van Reclamedeal ontzettend veel mogelijkheden. Je kan namelijk je eigen vlag, banner of spandoek precies zo samenstellen als je zelf wilt. Denk hierbij aan: afmetingen, afwerkingen en materialen. Op deze manier kan je het geheel inrichten naar je eigen smaak.

Een uitstekende service. vlaggen bedrukken

Op de website had ik online een bestelling geplaatst. Het bestellen was goed geregeld. Je kon op verschillende manieren betalen en alles stond goed aangegeven. Je kon merken dat er goed over na gedacht was, dus top! In duurde het maar vier dagen voordat ik mijn roll up banner binnen had. Op de service is dus niks op aan te merken. Ook op de kwaliteit niet. Ze zetten het namelijk perfect in elkaar!