Turnkey Facility

Soms hoor je de naam van een bedrijf geregeld voorbij komen maar je weet nog niet exact wat het nu is. Hetzelfde geldt voor Turnkey Facility. Als jij de trotse eigenaar bent van vastgoed dat bestaat uit winkelpanden of kantoorruimte dan heb je ongetwijfeld dit bedrijf wel eens voorbij horen komen. Maar wat doen ze nu precies en wat heb je eraan? Dat lees je hier.

Turnkey Facility doet van alles

Turnkey Facility

Het bedrijf is veelzijdig en is daardoor populair bij vele vastgoedeigenaren. Enkele van de taken waarvoor je aan kunt kloppen bij Turnkey Facility zijn:

  • projectmanagement
  • facilitaire diensten
  • onderhoud

Wat voor bedrijf is het?

Elk bedrijf heeft een soort eigen persoonlijkheid. Een bedrijf kenmerkt zich door bepaalde eigenschappen en werkwijzen en bij Turnkey Facility is dat niet anders. Allereerst vinden ze bij dit bedrijf een no nonsense cultuur belangrijk. Dat wil zeggen: je krijgt waar je voor betaalt en ze winden er geen doekjes omheen. Duidelijke communicatie staat voorop, net als jouw behoeften. 

Turnkey Facility

Winkelpanden onderhouden

De specialiteit van het bedrijf ligt bij facilitaire diensten in met name winkelpanden. De facilitaire diensten van Turnkey Facility hebben veel te bieden. Zo kunnen ze al het onderhoud van je gebouwen,  winkels of kantoor voor hun  rekening nemen. De facilitaire diensten zorgen ervoor dat je vastgoed keurig onderhouden blijft. Want als er eenmaal sprake is van achterstallig onderhoud aan je pand, zijn de kosten vaak vele malen hoger dan bij periodiek onderhoud. En dat wilt u natuurlijk voorkomen. De facilitaire diensten van Turnkey Facility zijn professioneel en nemen je alles uit handen.