Stroom en gas behoren tot de grootste kosten in ons leven. Maar als je slim bent kan je hier flink op besparen. Ook als je een eigen bedrijf hebt. Daarom is het handig om te vergelijken. Ik ben gaan zoeken op het internet voor een andere energie leverancier. Ik was namelijk niet tevreden over de leverancier die ik toen had. Op het internet kwam ik heel veel verschillende aanbieders tegen. Zo veel dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Daarom vroeg ik aan andere ondernemers die ik ken, of zij een aanbeveling hadden. Gelukkig was dat het geval. Iemand die ik ken was namelijk erg tevreden met zijn leverancier en hij stuurde mij de website via de mail, hij zei tegen mij: vergelijk gas en stroom!

Erg blij met mijn nieuwe energiecontract

De website is 123stroomengas.nl. Volgens hem was dit de beste en voordeligste van Nederland! Dat kan goed van pas komen dacht ik. De website waar ik op kwam was erg overzichtelijk en zakelijk. Je kan alles makkelijk vinden. Ik ben gaan vergelijken op deze website met dit bedrijf en toen mijn leverancier. Tot mijn verrassing was er een groot verschil. Deze nieuwe leverancier was veel goedkoper. Ik besloot om verder te gaan en om een aanvraagformulier in te vullen Ik heb voor ene driejarig contract gekozen. Bij een driejarig contract krijg je de overstapboete vergoed. Dat is mooi meegenomen. Dus als je slim bent dan vergelijk jij ook gas en stroom op 123stroomengas.nl!