Beste-Online-Incasso-2014-klEen vriend van mij kwam laatst bij mij en vroeg of ik dit verhaal wou delen. Hij is net als mij een mede ondernemer en had laatste tijd steeds vaker last van wanbetalers. Dit was natuurlijk erg vervelend voor hem want hij had zelf natuurlijk ook kosten. Hierdoor ontstond er het gevaar dat die per maand verlies zou leiden. Natuurlijk had hij in de loop der jaren wel een flinke buffer opgeslagen, maar dit is geen reden om er niks tegen te doen. Hij ging dus op zoek naar een incasso bureau. Omdat hij niet de tijd had om hier een afspraak mee te maken en er naar toe te reizen, ging hij online op zoek. Na enig speurwerk kwam hij uit bij online-incasso.nl. Hij had hier zelf geen verstand van, over het hele incasso gebeuren. Vandaar dat hij wel eerst informatie wou van deze firma voordat hij hier gebruik van ging maken. Na telefonisch contact te hebben gehad met een medewerker van Online Incasso had hij een goed gevoel bij deze firma. Er werd duidelijk aan mijn vriend uitgelegd wat een deurwaarder no cure no pay is.

Logo-Online-Incasso

Wat is no cure no play

nocurenopayNu zullen sommige van jullie ook wel niet weten wat dit inhoudt. Maar het is eigenlijk heel simpel. Mijn vriend raad dit dan ook aan iedereen aan, wanneer zij last hebben van wanbetalers. Het werkt als volgt, je schakelt Online Incasso dus in wanneer je een incasso probleem hebt. Je betaald vooraf geen kosten, dit doe je alleen wanneer de klant betaald heeft. Dus weigert de klant alsnog te betalen om wat voor reden dan ook, dan betaal jij ook niks aan dit incasso bureau. Werkt simpel en is geheel risico vrij zo’n deurwaarder no cure no pay. Ik weet dan ook zeker dat jullie mede ondernemers hier iets aan hebben. Vandaar dat ik dit verhaal ook namens die vriend van mij gedeeld heb.