Wij zijn een bedrijf dat in levensmiddelen en doen, wij hebben altijd pakking op maat nodig en dat moet natuurlijk met de benodigde zorg gebeuren want het moet goed gebeuren. Wij werken daarom voor onze pakking op maat samen met het bedrijf gelria.nl. Via deze site kunt u zien wat zij allemaal doen en in welke branches en industrieën zij werken. Ze zitten in de automotive industrie bijvoorbeeld, drinkwater, aerospace, de ketelbouw, olie en gas en ook energie onder andere. Ze bieden diverse producten aan op het gebied van pakking: afdichtingen, rubberproducten, celrubber en schuimen, kunststoffen, vezelplaat en specials, kijkt u voor dit onderwerp even op de site. Ze bieden diverse bewerkingen aan: stansen, snijden, ponsen, frezen, lijmen en lamineren en ook nog eens loonstansen staat op hun lijstje. Ze bieden daarnaast ook diverse oplossingen aan: water- en gasoplossingen, chemie- en luchtoplossingen, olieoplossingen en nog een aantal andere oplossingen. Ze hebben ruim 80 jaar ervaring en zijn dus expert op het gebied van pakkingen en ook de pakking op maat. Als u direct met ze aan de slag zou willen dan kunt u ze een bericht sturen via de homepage waarbij u bepaalde documenten die uw aanvraag verduidelijken direct mee kunt sturen. Het is een familiebedrijf dat kwaliteit, een scherpe prijs en een snelle levering hoog in het vaandel heeft staan. Ze proberen altijd binnen 1 werkdag minimaal een deellevering van uw bestelling te leveren. Ze zitten in Enschede en vanuit hier proberen ze u de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden. Op de site kunt u uiteraard meer lezen over de geschiedenis van het bedrijf en nog meer interessante dingen hier om trent. Het bedrijf is te benaderen via het contact formulier dus maar ook telefonisch en via het email adres dat op de site staat vermeld. Ze zijn ook nog eens op social media te vinden, daar kunt u ze vinden via facebook, linkedin en ook nog eens via youtube waar u diverse filmpjes over het bedrijf kunt zien. Dat kan natuurlijk interessant zijn en invloed hebben op de keuze of u wel of niet met ze in zee wilt gaan.

Wilt u ook pakking op maat hebben?

Dan kunt u het beste naar deze site gaan om te kijken wat dit familie bedrijf u allemaal te bieden heeft. Ze hebben ons goed uit de brand geholpen op een moment dat dit echt nodig was en we opeens zonder pakking kwamen te zitten toen het vorige bedrijf er opeens mee op hield. Ze bieden hoogwaardige kwaliteit, werken snel, leveren snel en er werken kundige en vriendelijke mensen.

Interesse in de diensten van dit bedrijf?

Neem dan eens een kijkje op de site, want:

  • Ze bieden diverse pakkingen aan
  • Ze werken in diverse industrieën en branches
  • Ze leveren snel uw eerste deellevering

Heel fijn om met dit bedrijf samen te werken, wij zijn zeer tevreden en ik weet zeker dat u dit ook zult zijn. Het is een professioneel bedrijf met ervaren mensen die weten waar ze het over hebben.