zzp factoring

zzp factoringEen probleem

Mocht jij nu net als ik zelfstandig ondernemer zijn, dan moet je dit artikel over zzp factoring zeker even lezen. Het is namelijk zo dat het jou ongelofelijk veel tijd en daardoor zelfs geld kan helpen besparen. Zelf liep ik vaak tegen het probleem aan dat mijn facturen niet op tijd werden betaald. Daar zelf achteraan gaan kostte mij vaak een hele dag per week, waarop ik dan geen ander werk kon doen. Vaak kreeg ik te horen dat het geld onderweg was, terwijl ik er dan alsnog 2 weken op moest wachten. Toen vroeg ik me af of hier geen andere oplossing voor zou zijn, want hier moesten toch meer mensen last van hebben. Dat bleek inderdaad het geval en toen kwam ik in contact met Finqle. Dit is een bedrijf dat jouw rekeningen opkoopt en ervoor zorgt dat ze betaald worden. Hierdoor krijg jij direct uitbetaald en hoef je maar een heel klein deel aan hen af te dragen. Voor mij klonk dit als de perfecte oplossing en ik ben 3 maanden geleden dan ook met hen in zee gegaan. Tot op de dag van vandaag bevalt het mij nog steeds en zou ik het aan iedereen willen aanraden.

Online kijkenzzp factoring

Mocht jij dus ook geïnteresseerd zijn in zzp factoring om geholpen te worden met betalingen, neem dan een kijkje op hun website. Hier kun je ook een telefoonnummer vinden, waarnaar je zeker eens moet bellen. Ze staan namelijk echt voor elke (domme) vraag open en vinden het alleen maar fijn als jij al jouw vragen aan ze stelt!