Als zelfstandig ondernemer zijnde ben ik wel met veel dingen bezig. Daarom heb ik ook personeel in dienst die voor mij het leven een stukje makkelijker maken. Verder is het natuurlijk ook fijn als dit werk snel word uit gevoerd. Op een dag had ik een veilig gewonnen en kon ik de producten een week later ophalen. Dit had ik niet verwacht en moest ik dus een aanhanger huren. Nu komt dus het volgende probleem dat ik zelf en niemand van mijn collega’s hier een rijbewijs voor had. Dit moest dus snel gehaald worden en kon ik bij Osseforth het aanhangerrijbewijs in 1 dag halen en heb ik dit ook meteen voor mijn collega’s aangevraagd. 

Aanhangerrijbewijs in 1 dag was een succes!

Het behalen van dit rijbewijs was gelukkig direct mogelijk en hadden wij op tijd allemaal de bevoegdheid om met een grote aanhanger te rijden waardoor de goederen allemaal op de aangegeven dag opgehaald en wel konden worden. Dit was voor mij een hele opluchting en was het ook iets voor in de toekomst dat wij hier geen problemen meer aan konden ondervinden. Zo kon ik vaker naar de veiling om meerdere dingen op te kopen waar ik uiteindelijk ook weer winst uit kon slepen.

Een tip voor de zakelijke denker

Heeft u nou ook het idee om veel dingen op te kopen maar is een grote bakwagen nou net iets te duur? Dan kan ik u zeker aanraden om uw aanhanger rijbewijs te gaan halen bij deze rijschool want dit is voordeliger.